Partners | Het Energie Station

 

Bij het Energie Station werken we met verschillende partners. Leer onze partners beter kennen; bekijk hieronder de video van een van onze grote en duurzame projecten. Een samenwerking met een prachtig eindresultaat.

AMMANU LED INTELLIGENCE

AMMANU LED Intelligence is gespecialiseerd in dynamische LED verlichting. Zij produceren de beste kunstlicht armaturen gebaseerd op een serene daglicht beleving wat ons bioritme positief stimuleert (Human Centric Light). Binnen het Energiestation is een dynamische lichtstudio ingericht ter inspiratie.

Meer informatie op:
www.ammanu.comGEURTS VAN KESSEL ELEKTROTECHNIEK B.V.

Geurts van Kessel Elektrotechniek is gespecialiseerd in het vakkundig aanleggen en onderhouden van moderne en duurzame elektrotechnische installaties. Denk hierbij aan LED verlichting, zonnepanelen, energie opslag en domotica. De kracht van Energiestation is de samenwerking met AMMANU voor de geïntegreerde LED Intelligence en GVKE voor de ontwikkeling van de innovatieve elektronica. Assemblage en installatie.

Meer informatie op:
www.gvke.nlFILLIE® ELEKTRISCH LAADSYSTEEM

FILLIE B.V. is producent van universele laadsystemen voor elektrische auto’s. FILLIE® is een op-en-top Nederlands product. Het combineert tijdloos en minimalistisch design met slimme technologieën en duurzame materialen.

Red Dot Award winnaar ‘Product design 2016’

Meer informatie op:
www.fillie.nl


ONE Smart Control 

ONE Smart Control gebruikt de conventionele elektrische bedrading om zowel nieuwe en als bestaande gebouwen/woningen op een eenvoudige manier energie zuiniger, veiliger, levensloop bestendig en comfortabeler te maken. ONE Smart Control tovert het elektriciteitsnet om in een krachtig en slim netwerk, waarmee u daarna zowel via de conventionele schakelaars, aanraakschermen of de ONE Smart Control smartphone app alles in de woning kunt bedienen.

Meer informatie op:
www.onesmartcontrol.com


Carebed BV  

Carebed BV is gespecialiseerd in innovatie die de emotie van de mens centraal omarmd en daar een product voor creëert zodat je langer de regie van je leven zelf kunt vasthouden. Door als enige in de wereld een bed te ontwikkelen; een ruimte besparend lig-, zit-en sta-op zorgbed. Hierdoor kunnen we met minder zorg meer zelf blijven doen.

Meer informatie op:
www.carebed.nl
 

Samen laten onze partners zien dat duurzaam, kwaliteit en design een prachtig resultaat levert en dat Oss op zijn eigen manier een steentje bijdraagt aan deze nieuwe “Modern Times”.